Friday, June 16, 2006

most akkor mi legyen?*

*a kepeken szereplo szemelyek fiktiv konstrukciok, a kepzelet szulemenyei csupan, kiveve a legalso kepen lathato hires gyerekmodellt, artur szamos-larsent



16 Comments:

Blogger Virtualista said...

Már nem mertelek csesztetni, hogy postolj anyukám, postolj, de csak lett egy ilyen vicces post.
A cím a frizurádra vonatkozik? Mert akkor semmiképpen se a legyeset csináltasd meg, legyen inkább az énekesnő felpöndörödő álpunk frizuja. Nos?
És hol leszel hétvégén? Ha jól vettem ki egy commentedből nem netközelben.

5:34 AM, June 16, 2006  
Blogger iszting said...

dehogy a hajakrol szol, szivecskem, a levegoben logasrol inkabb. (mi legyen velem, legyek tan hires enekes:-D, vagy inkabb aruljak valamit, pl. sutemenyt, stb., stb.) meg kedvem volt egy ilyen posthoz a sok konkret beszamolo utan. belatom, h nem lehet ra reagalni, nem is azert csinaltam, csak ugy, hangulat, tudja, kerem, tudja.
TE:-), en itt leszek hetvegen, aszittem, maguk mennek nyaralni, de akkor biztos rosszul emlekszem.

6:58 AM, June 16, 2006  
Blogger iszting said...

(...vagy legyek ovoneni...vagy legyen mar inkabb mostan mar gyerekem...?... vagy legyek pszichotikus es egyek legyeket, vagy legyek haziasszony es mossak meg fozzek nagyon sokat?)

6:59 AM, June 16, 2006  
Blogger Virtualista said...

Ja, úgy, értem már! Akkor legyen óvónéni, és szabadidejében feltétlenül egyen legyeket. igen, ezt javaslom, mindent megfontolva.
Mi csak hétfőn megyünk, és csütörtökön már jövünk is haza, hétvégi csúcsot elkerülendő, na meg túl hosszú időre nem szeretnék elszakadni a saját ágyikómtól már. (vén szatyor)

7:21 AM, June 16, 2006  
Blogger mina harper said...

es mi van azzal az opcioval amit apali emlitett, azert benazok mert nem akarom leirni lehet maga is olyan babonas ebben az ugyben mint jude (persze mar mindenkire atragasztotta, agival csak azt szoktuk mondani h judezunk). szoval az amit a jogoek cegenel probal?
es zenelo szokokut, koszonom h lathattam, legutobb az onok biciklijen tekertunk oda, kb pont egy eve, ooooo!

3:05 AM, June 17, 2006  
Blogger mina harper said...

amugy en azt hittem a kepekre ezt kapta ott hazifeladatnak, de ha nem mit kapott, persze csak ha akar rola beszelni....

3:07 AM, June 17, 2006  
Blogger iszting said...

hallihallo,
bea, inkabb majd meselek kedd utan, akkor mar tudok is valamit, de nem, egyebkent nem akarok babonas lenni, nem akarok abban hinni, h attol fugg-e a siker, h elkiabalom-e v nem, inkabb abban akarok hinni, h attol fugg, sikerul-e, h alkalmas vagyok-e a munkara. csak ez nehez, de most megprobalom ugyesen:-):
szoval copy writeri munkara keresnek embert, most kaptam egy probamunkat, amire mar csak 2-3 napom van es egyelore eleg rosszul all a szenam (asszem, az is nyomaszt, h meg mindig semmit nem tanultam allamvizsgara, de ezt most keddig el kene felejteni, ugyis csak utana fogok mar), de meg johet a brillians otlet, nemigaz?
szoval a kepeknek nincs koze a feladathoz:-)
de nagyon szeretnem valojaban ezt a munkat, ugyhogy azt hiszem, ez le is benit egy kicsit:-(
de drukkoljanak, kuldjenek sok pozitiv energiat, felszabadultsagot+szeretetet:-)

5:29 AM, June 17, 2006  
Blogger iszting said...

juco, te egy igazi pozitiv figura vagy -remeljuk, a sajat eletedben is ilyen hatekonysaggal viditasz, mint az enyemben, mindenesetre ezt kivanom, mert nekem ez: nagyon PONA!
szuper kepek, sokkal jobbak mint a getty-n, en is most a reklamsasolas kozben fedeztem fel: veer.com
ajanlom magam. mindjart megyunk karoly meglepetesbulijara. 32 lett az oreg.:-)(ugye, nincs sok eselye, h karoly pont most, a kovetkezo orakban megnezi pont a blogot es a commenteket is vegigolvassa?:-) csak nincs ma'.)

8:52 AM, June 17, 2006  
Anonymous Anonymous said...

nekem csak 1 kérdésem van. miért lennél óvónéni? csak azért, mert szereted a gyerekeket? szerintem ne legyél. nemmintha nem lennél jó vagy nem lehetnél, de szerintem neked valami mást kell csinálnod.
nem tudom sajnos mi az a copywriter munka, de én is drukkolok. amugy meg nem tudom...de te olyan erős talpraesett vagány nő vagy, vagy annak tűnsz..;)
na. a végén úgyis jó lesz.
szabadidődben meg pihenj. egy jó ebéd..aztán egy kis szieszta.. finom meleg nap...napfürdőő..kókuszillatú napolaj...jó pihenést, meg erőlködést is

6:37 AM, June 18, 2006  
Blogger mina harper said...

halo, hat orulok h maga nem judezik itt nekem! nagyon-nagyon drukkolok en is, beleadok mindent apait anyait keddig!
es ne izguljon, csak lazan valami ugy is lesz, nagyon okos ugyes noci maga na!
es igen huko orult pozitiv, szuperbaro!

2:46 AM, June 19, 2006  
Blogger iszting said...

hat eloszor is: nagyon koszi a biztatast es drukkolast es onbizalomnovelest mindenkinek, es itt es most megfogadom, hogy nem leszek nagyon elkeseredve, ha nem sikerul. vegul is kesz csoda lenne, ha meg diploma elott sikerulne egy nyolcoras, allando, szamomra vonzo es viszonylag normalisan fizeto allast talalnom, tehat akkor kell csodalkozni, ha igy lesz, nem iga'?
flora, nem "csak" azert szeretnek ovo neni lenni, mert szeretem a gyerekeket..ej, nem tok erre itt igy valaszolni, majd egyszer megbeszeljuk. a copy writer egyebkent szovegirot jelent.

ebed sajnos nem jatszik, meg mindig tartom nemileg spartai dietamat (iszonyatos vasfegyelemmel, ugye, erzitek?:-), de ma realizaltam, h a merlegunk teljesen onkenyesen ossze-vissza mindenfele sulyokat mutat, tehat nem tom csekkolni az eredmenyt, pedig ma egy hete, h nem termeszetes elelmiszer nem ment le a torkomon.
juco, sztem ugy van ez, h tudod, csak lemented a gepedre, azert nem kell fizetni, es ilyenkor rajta is marad a veer logoja, ahogy itt a blogomon is lathatod a kepeken. azonban ha public hasznalatra szannad (pl. ujsagcikket illusztralando), akkor meg kell venned, es ha fizetsz, eltunik a veer-logo is, hiszen, ha mondjuk a logoval jelenne meg az ujsagban azonnal lebuknal. azt hiszem, de ezt csak a logika mondatja velem. lehet, h egyszer idecommentel a blogomra a police: ne tovabb, netbunozo!!

3:46 AM, June 19, 2006  
Blogger althea said...

hahóhahó, mindenképp el kell mesélnem,hogy ma veletek álmodtam: kedves férjed dj volt egy bulin (ebben az a legviccesebb, hogy őt életemben egyszer láttam csak élőben), te meg énekesnő, de nem énekeltél (akkor viszont honnan tudtam, h énekesnő vagy?). viszont taxival jöttél a buliba, ami asszem tilos-buli volt, és egy katlan-féle helyen volt, ahova csigalépcsőn kellett lemenni. asszem jó buli volt :).

álláshoz drukkolok, és csak annyit tudok mondani, hogy no para, ami tudom, nem túl hatásos biztatás, de az a tapasztalatom (saját + másoknál is láttam már), hogy ha egy meló esélyesnek látszik, rögtön kilátásba kerül több más is, és a végén az ember csak nagy kínok közt tud választani. ami azért mégiscsak jobb, mint a munkahiány okozta parázás :).
az meg, hogy nincs még diplomád, nem jelent semmit - nem most fogsz államvizsgázni? mert akkor szinte már meg is van - nekem sincs, azt mégis találtam munkát, és nem szénlapátolósat ;) (más kérdés, hogy egyre kevesebb bennem a diplomázós lendület). szóval hajrá!

4:47 AM, June 19, 2006  
Blogger iszting said...

milyen vicces alom! pali biztos orulni fog nagyon, vilageleteben zeneszkarrierrol almodott!
neeem, diploma-ugyet felreerti: mar van egy, nemetbol es elvileg egy het mulva lesz norveg is, inkabb arra gondoltam, h a legtobb ismerosom lediplomazott es utana hosszu honapkba kerult mig talalt egy valamennyire megfelelo munkat.=mesebe illo lenne igy rogton, uresjaratok nelkul elkezdeni dolgozni!
valamit akartam meg, de elfelejtettem, ejnye.

5:42 AM, June 19, 2006  
Blogger althea said...

na, akkor csak jól rémlett, hogy maga már nem egy nyeretlen kétéves diplomázás terén :).
a többhónapos álláskeresés megúszásával meg simán erősítheted a szabályt, úgyismind kivétel, ilyen is kell :)

12:38 PM, June 19, 2006  
Blogger brbx said...

Nagyon drukk-drukk! Egyszerre küldök chi-t és reiki-t, meg esetleg valami protestáns izét is, ha kéri :)
Egyébként ha akarja, akkor simán fog sikerülni. Ez már csak így működik :)

12:38 AM, June 20, 2006  
Blogger iszting said...

nagyon kedvesek maguk, orok hala a biztatasert(igen, barbara, protestans energia mindenkepp kellhet!:-)!
mar elkuldtem a cuccot, majd hiv a csavo, ha elolvasta. most pedig kovetkezik a gyorstalpalo-allamvizsga-felkeszules.

1:49 AM, June 20, 2006  

Post a Comment

<< Home