Sunday, June 25, 2006

nostalgi-post

eletkepek a tavalyi nyarbol. nem tudom, miert, csak nezegettem a kepeket es muszaj volt parat folrakni.

hirek: allamvizsgamra nemigen tanulok (lasd elozo post commentje), fogyokuramat viszont peldas fegyelemmel tartom. mar ramjon olyan nadrag, ami daniaban meg nem:-)
amugy nincs semmi erdekes, napok ota ki sem mentem a lakasbol, bocs.











19 Comments:

Anonymous Anonymous said...

juuuj és kihez tartozik a gyönyörű vörös hajzuhatag, meg a rózsás sapka, és a körtés póló??
amugy a hármas képen halálra röhögtem magam:)
tetszik a nádas is, meg szép vagy a képen. nem is értem hova akarsz fogyni.
puszi.drukkolj a zsonak, mert hétfőn megy valami állásinterjúúúra, asszem IBM.

3:44 AM, June 25, 2006  
Blogger iszting said...

viccel? hat az en vagyok!:-)
de ezek a kepek rolam tavaly nyariak, most dagi vagyok:-)(de azer' kosz!:-)
zsofinak drukkolok, masreszt viszont keves kevesbe neki valo dolgot tudok elkepzelni, mint az ibm -de ezt nyilvan o is tudja es ennek tudataban hozta meg a dontest. amugy meg mar a fel skandinavisztika szak ott dolgozik, tehat ismerosokben nem lesz hiany -de az a fele, akiknek amugy teljesen folosleges is volt bolcseszkarra jarniuk, viszont zsofi nem ide tartozik.
na befogom.

4:48 AM, June 25, 2006  
Anonymous Anonymous said...

de h't neked ilyen szép vörös hajad van/volt? na mindegy...ja szerintema zso most kicsit bajban van ezekkel a munkaügyekkel, de ha' kell a pénz a külön élethez.
szerintem sminkesnek kellene lennie. profi sminkes sokat keres.:D najó, most csak butaságokkal lövöldözök/m, csak örülnék neki ha már végre találna valami fájintos testhezáló munkát. ez a smiknkes meg csak azért jutott eszembe, mert épp testeket, meg lábakat, meg kezeket fest hennával valami rendezvényen.

6:36 AM, June 25, 2006  
Anonymous Anonymous said...

testhezálló
jajj többi hibát nem javítom ki:)

6:37 AM, June 25, 2006  
Blogger iszting said...

szerintem nem voros, de az enyem:-)
ertem en am zsofi mozgatorugoit:-)
es maga mivel foglalatoskodik mostanaban?

6:47 AM, June 25, 2006  
Blogger mina harper said...

halo esztikem, nagyon vidam vagyok h ilyen peldasan nem feletkezik meg rolunk es postol vidamakak, duaaaaa!
hmmmm az a haj de gyonyoru!!!

12:11 PM, June 25, 2006  
Anonymous Anonymous said...

mostanában? háát..abbahagytam mindennemű kreatív tevékenységet.illetve csak kicsit leálltam, várom a július végét hogy felvesznek e az egyetemre. a typora engem sem vettek fel, de ezt meg is értem, nagyon összecsaptam, és nem is voltak typo jellegűek a munkáim. no sebaj.
elkezdtem dolgozni is, hogy legyen egy kis pénzem nyáron. alig bírom. Ráday utca, Originart nevű bolt.
gyakorlati helyet nem tudom mikor keresek magamnak(typo-grafika) szerintem soha, ahogy elnézem magam. csak a szám jár.
és egyre jobban elhiszem az embereknek hogy kislány vagyok...és ez annyira nem jó. legalábbis ebbben a percben. no abbahagyom mielőtt még belecsúsznék fölösleges dolgokba.
szerintem vörös a hajad, de nem baj:) szép nagyon a színe.

12:29 PM, June 25, 2006  
Blogger iszting said...

hej beja, nagyon szivesen, varjuk am mar magukat ebbe a szauna-katlanba!! (hm, a regi jo haj, most olyan hajam van, mint 8.-ban: felhosszu, frufrus:-( )
flo, sajnalom, h tipo nem sikerult, de hova felveteliztel meg?
es mit arul az a bot, ahol dolgozol?
ezt a jo kislanysagot majd fejtsd ki! sztem nem vagy jo kislany, nem olyan a kisugarzasod, ha ez megnyugtat:-) latod, en meg szeretnek jo kislanynak tunni, de mindig leleplezodom.:-)

es breaking news: ma elmes levelet kaptam verebestol (remelem, nem olvassa a blogom, de most mar az sem erdekelne annyira, mint hillerodben. imre pajtas meg biztos olvassa, de hat legyen ez mar az o problemaja). szoval veri aszongya:
"> Szia!
>
> Két rövidke kérdésem lenne.
>
> 1, Na, hogy sikerült?
>
> 2,Elment a Zsuzsi a cuccaiért?
>
> Pusz:
>
> Ági "
higgyek el, ez a level teljesen ertelmetlen, egyreszt nem ertem, mire kerdezi, h hogy sikerult, masreszt nem tudom, ki az a zsuzsi, marmint ertem en, h arra a lanyra gondolhat, akinek a temerdek cuccat hazacipeltette velunk, de elotte sose volt igy zsuzsikent megnevezve, ezenkivul azt beszeltuk meg, h o, verebes jelentkezik a cuccokert, amint hazajottunk. jajistenem.

1:15 AM, June 26, 2006  
Blogger iszting said...

hat igen, maga mar csak tudja, jogokam:-), gondolom, sosem feledi azt a napot (a? -kell nevelo ele, vagy nem?) louisianaban...

2:36 AM, June 26, 2006  
Blogger mina harper said...

amugy en meg mindig nem tudom ki az a verebes, arra magamtol is rajottem h egy magyar fella danbol.

3:40 AM, June 26, 2006  
Blogger iszting said...

fella...hm, igen, mondhatjuk igy is, majd meselunk, mikor gyuttok. zsenialis figura, paratlan erzekkel masok idegesitesehez!

3:47 AM, June 26, 2006  
Blogger Virtualista said...

Kedves Iszting, a következő válaszokat javaslom verebes levelére:
"1. negyed 8
2. Olaszország jutott tovább
Ölelve maradok továbbra is:
Eszti"

10:37 AM, June 26, 2006  
Blogger iszting said...

pona a tippet! mar sajnos valaszoltam, megpedig:
1. micsoda?
2, ha a zsuzsi az a lany, akinek a cuccait hazahoztuk, akkor add meg a telefonszamat -arrol volt szo, h te jelentkezel a cuccokert.

de a te verziod viccesebb lett volna, teny.

10:55 AM, June 26, 2006  
Anonymous Anonymous said...

nem jo kislany, csak kislany,bar ez lehet hogy mar magaban hordozza a @jo@/sagot. de szerintem inkabb arra celozhatnak, hogy engem nem lehet komolyan venni, en meg nem vagyom egy erett no.meg nem tudom mit akarok. meg hogy en olyan tiszta vagyok es artatlan...nem naiv..vagy a kett0^harom ugyanaz< no mindegy. pedig szerintem nem vagyok naiv. csak tapasztalatlan hehe.
hat meg a franciaszaaaak, csuhajjj
a bot meg csupa baromsagot arul, bar van egy ket tenyleg kulonleges dolog ami szep is meg jo is(babok, marmint nem a zoldseg, meg cseh pleh bogrek, stb.)

12:41 PM, June 26, 2006  
Blogger iszting said...

ja bocs, felreolvastam:-)
a kislanysag-dolgot ugy tudod megtorni, ha te elhiszed, h nem vagy az es megprobalsz aszerint is viselkedni. ami viszont nagyon nehez, mert az ember altalaban azt hiszi el magarol, amit a kornyezete gondol rola (dora, barbara, segitsetek: pygmalion-effektusnak hivjak ezt talan a pszichologiaban? vagy tokre keverem valamivel?....). sztem meg sokaig fog huzodni ez a problema, en magam peldaul meg mindig nem latom magam felnottnek, pedig tan 5 evvel vagyok nalad idosebb. persze lehet, h ez mar patologikus. de egyszeruen tul sokszor nem viselkedem ugy, ahogy en magam is szeretnem. es mindebben az a a legrosszabb, h lassan kezdek megijedni, hha mar eddig nem, akkor lehet, h ez mar soha nem is fog bekovetkezni, h meg negyvenevesen sem leszek eleg felelossegteljes. ez persze bonyolult kerdes, mert van, amiben nagyonis felelossegteljes vagyok, mig maskor megdobbenek, mekkora -foleg erzelmi- faszsagokba tudok belekeveredni. .....fuuuu, ez talan mar nem is ertheto, bele is bonyolodtam, elnezest a hosszu monologert, baaaa', holnap allamvizsga, en meg itt minden alkalmat megragadok, h ne a tanulassal kelljen foglalkoznom. na pl. ez is ilyen...

3:28 AM, June 27, 2006  
Blogger Virtualista said...

Iszting ne őrülj meg, ha lazítani akarsz nézd meg marcit a bogyoo.blogspot.com-on, Moncsi tett fel két fotót. ;)
Bizony, amit a környezetünk fontos személyei gondolnak rólunk, azt úgy látjuk, mintha valami tükröt tartanának elénk, és nekem, legalábbis főleg a szüleim előtt nehéz volt kilépni a kislány szerepből (tudok-e valaha is?), de azért ha egy tizenéves szemével próbálod nézni magad, akkor sokmindenben felnőttnek látod magad, áh ez hülyeség, nemtom igazán.

8:36 AM, June 27, 2006  
Blogger iszting said...

jezusom, oruletre utalo jeleket velsz folfedezni? pontosan mit es miert? tudnom kell!!!:-)
marcit mingya megnezem!

9:26 AM, June 27, 2006  
Blogger Virtualista said...

Ja, csak gondoltam így államvizsga előtt biztos izgulsz kicsit, de ha nem hát nem. ;)) Szorítunk neked holnap, jóccakát.

2:32 PM, June 27, 2006  
Anonymous Anonymous said...

:) kösz,minden érthető volt, és igen túl bonyolult, de inkább hééé már fél 3van, túl vagy-e már az államvizsgán??

5:28 AM, June 28, 2006  

Post a Comment

<< Home