Saturday, August 12, 2006

ezek meg daniabol,

a fotoszak termesei. nem digitalis, sajat elohivas meg minden. a tema ugyanaz, amit jogo egyszer mar foltett a lyanyblogra, elnezest:-)
na most mar telleg cso!:-)



41 Comments:

Blogger mina harper said...

hallo! jopofa kepek koszike! no de mikor kezdodik az uj blog kerem szepen?? szeretnem tudni hogy van! meg minden!

2:56 AM, August 13, 2006  
Blogger brbx said...

akkor ez most új blog elötti búcsú-sorozat? olyan búcsú-illata van...

5:59 AM, August 14, 2006  
Blogger brbx said...

számomra a "búcsú" szó teljesen értelmét vesztette mostanra :))

5:59 AM, August 14, 2006  
Blogger iszting said...

hei,
igen, probalkozom bucsuzni (ezt majd fejtse ki bovebben, barbara:-), de uj bloghoz meg nem fulik a fogam, elnezest, am igyekszem.
amugy ej, picsa beteg vagyok, amit a szigeteles csak tovabb sulyosbit, igazan nagyon sajnalom magam:-)ma sajnos megis el kell menni prodigyra.
bea, azt akartam, h voltunk scissor(?igy irjak?) sisters koncerten es nagyon mokas volt, nagyonnagyon, nagy showmanek a sracok(lanyok?).

2:19 AM, August 15, 2006  
Blogger mina harper said...

jee, de jo orulok h tetszett trefas alakok az mar szentigaz!
betegsegbol gyogyuljon ki mihamarabb, az uj blogon meg ne aggodja tul magat, de azert en varom nagyon!

12:15 PM, August 15, 2006  
Blogger brbx said...

Iszting, engem az aspirin c+ c vitamin 200 2 nap alatt újrahúzott. még hapcizgatok egyet-kettőt, de kutyabajom :)

1:54 AM, August 16, 2006  
Blogger althea said...

hát mindenki beteg? (vagy volt.)

6:06 AM, August 16, 2006  
Blogger iszting said...

barbara, en is probalkozom a+c-vel, de nem 200as, lehet, h ez a baj:-).
viszont olvastam sara blogjan, h nem a migrenszeru fejfajas az egyetlen kozos fiziologiai vonasunk (ilyen kifejezes nincs, most kerek elnezest:-)
, hanem a brutalis allergia is: kutya, macska, por, mindenfele noveny es foleg ugye az augusztusi menet a parlagfuvel: SZOVAL mondja, a homeopata ebbol is kigyogyitotta? semmi irritacioja most sem?
hat igen, sara, most kommenteltem a blogodon, ugyanazzal kuszkodunk.

6:30 AM, August 16, 2006  
Blogger brbx said...

a dolog most úgy néz ki, hogy reggelente trombitálok kicsit, és vége :) se gyógyszer, se spray, se asztma-pipa azóta. most tanulom a hasi légzést, mert fél éve az orromon veszem a levegőt :))

6:49 AM, August 16, 2006  
Blogger brbx said...

nekem a homeopata az urbánus sámánom :) odamegyek konkrét bajokkal, kicsit ráolvas, nevetgél, szörnyülködik, aztán kis fehér bogyókkal teli kanalat dug a számba, és másnap kitavaszodik, csicseregnek a madarak... :)
én a neocitrantól elalszom, szó szerint. egyszer bevettem a munkahelyemen, és 20 perc múlva az íróasztalra borulva ébredtem :)

12:41 AM, August 17, 2006  
Blogger Virtualista said...

Neocitrán témában kb. Barbara féle reakciókról tudok beszámolni, csak én mondjuk inkább félálomban, belőve fülzúgással vészeltem át egy kis csomag elfogyasztása utáni éjszakát, állítólag allergiás vagyok a paracetamolra, ami ezekben is van, vigyázzon vele ön is B.!
Homeopatizmus nálunk 50%-osan jött be eddig, nekem mint már sokszor írtam a mindig is durva taknyos-fekvős megfázásomat két napos kihi-köhi-re enyhítette, de uram allergiája csak röhögött rajta egyet, neki maradtak a szteroidos fújókák.

12:47 AM, August 17, 2006  
Blogger brbx said...

oh, ezt nem tudtam, köszönöm.
Lehetséges, hogy urad rossz szert kapott Dóra. Ha van türelmetek, érdemes próbálkozni. Nekem a sima allergia gyógyszert sem találták el kiskoromban elsőre...

1:16 AM, August 17, 2006  
Blogger iszting said...

hat ez fura, en is neocitranista vagyok, akarcsak huko. de mar az is vesztett a hatasfokabol az evek alatt.
allergia-temaban meg eddig a telfast az abszolut befuto.

1:21 AM, August 17, 2006  
Blogger althea said...

nekem minden paracetamolos cuccal az a bajom, hogy undorodom az ízétől. alig bírom lenyelni, pedig istenbizony, nem vagyok válogatós, de ezt alig bírom. tegnap nagy nehezen megittam egy coldrexet, de még mindig hőemelkedésem van. ennyit a gyógyszerekről, marad az izzadás (vicces így kóválygó fejjel dolgozni).

1:35 AM, August 17, 2006  
Blogger Virtualista said...

Nektek nem aktuális sziget-vírusotok van véletlenül?
Az az igazság, hogy az uram nem az az orvoshozjáró, gyógyszerpróbálgatós fajta. Mikor már nagyon fulladt két éjszaka óta, sikerült rávenni, hogy sétáljon már le a két saroknyira lévő ügyeletre, ahol szerencséjére éppen egy tüdőgyógyász ügyelt, aki amúgy a szomszéd utcában rendel a tüdőgondozóban, na most ő hozzá jár azóta, ez azt jelenti, hogy volt ott már kétszer talán. A jövő évi allergiás időre pedig a terv, hogy kutyástul, gyerekestül kiköltözünk addig bécsbe hozzá, mert ott soha semmi baja nincs, ez kb. áprilisra esik majd, és jó mókának tűnik egyébként is.
Iszting bocs, h szét-offoljuk a blogodat.

1:56 AM, August 17, 2006  
Blogger brbx said...

Nekem Claritine volt az első, aztán Telfast, aztán Erolin. A neve miatt ezt szerettem a legjobban. Egy idő után tünde-gyógyszernek hívtam...
Vigyázzatok magatokra Lyányok!

5:01 AM, August 17, 2006  
Blogger iszting said...

annyira jopofa, h blanka megszuletett, sokszor eszembe jutott ma is, a lacinak a "lanyom-szuletett-megunneplem"-bulija meg nagyon viccesre sikerult.
hat csak ezt akartam.

12:50 PM, August 19, 2006  
Blogger brbx said...

Mesélj kérlek Iszting! Naponta többször nézem a Dóra oldalát.Van valami híred a családról?

1:32 PM, August 19, 2006  
Blogger iszting said...

hat nem annyira van nekem sem, barbara (juco is epp most irt smst a tavoli braziliabol, h adjak neki uj infokat:-), de ma vszinuleg egyutt tuzijateknezunk lacival, ugyhogy utana majd lokom, ha lesz. annyit mondhatok, h blankanak nagy haja van es olyan ("csokos" -laci) szaja, mint doranak.

2:01 AM, August 20, 2006  
Blogger brbx said...

Nagyon jól hangzik :))

9:20 AM, August 20, 2006  
Blogger mina harper said...

remelem nem neztek tuzijatekot sem egyutt sem kulon, felelmetes dolgokat olvastam.

1:35 AM, August 21, 2006  
Blogger iszting said...

bea, en annyira kesz vagyok, pont akartam irni, bombolok tegnap este ota, felfoghatatlan ez az egesz. nem, mi nem volunk kinn. egyebkent csakis azert, mert laci ugy dontott, benn alszik doranal es blankanal, mi pedig eredetileg vele mentunk volna. tenyleg mindig szoktunk menni. es mindig battyhiany ter es kornyekere, ahol a legdurvabb volt az egesz.
annyira ijeszto volt kozben is, itthonrol is. en mar akkor sirtam, mert lattam magam elott, micsoda panik lehet most kinn. iszonyu volt utana olvasni az errol szolo bejegyzeseket forumokon. gyerekek, akiket sodor a viz, pl. szerintem a halottaknal meg eggyel szornyubb azok az emberek, akik eltuntek a dunaban, ha lehet ilyet mondani.
en az ocsemert aggodtam, telefonalni sem lehetett vagy egy oraig, gondolod, mit elhettem at. es meg mindig nem tudom persze, h az osszes ember, akit szeretek es kinn volt, egyben van-e. nem tom, mi van velem, meg sosem viselt meg ilyesmi ennyire, de szo szerint bombolok. ijeszto.
abbahagyom, mert a mostani allapotomban kisregenyt tudnek errol irni, teljesen folosleges, amit most csinalok.

bea, meg azt akartam, h nagyon koszonjuk a kepeslapjat, nevettem es orultem es varakozom. biztos nagyon jo lesz!!

2:07 AM, August 21, 2006  
Blogger mina harper said...

ooo, hat tokre megertem, nagyon-nagyon durva lehetett, es tenyleg igazi katasztrofa! en is nagyon szomoru vagyok. meg jo h nem voltak ott!!!
amugy mar akartam kerdezni egy ideje, mart lattam valamelyik blogon uj munkalehetosegre utalasokat, szoval mi van? tessek informalni!

6:35 AM, August 21, 2006  
Blogger iszting said...

KEPZELJEK, mi tortent!: ulok a bambiban (igen, most konkretan) erre felbukkan laci feje es integet, erre kiderul, h ebben a pillanatban hoztak haza trinit es blankat. LATTAM, LATTAM a tortenelmi pillanatot, ahogy kiemelik blankat a kocsibol es LATTAM blanka arcocskajat is!!! annyira szep, tok elesek a vonasai, ahhoz kepest, h csak par napos es tenyleg teljesen olyan a szaja, mint a doranak!!!es nagyon picike az egesz blanka.
most jut eszembe, h ezt inkabb a kistaskara kene, mindjart be is masolom.
munka, cimszavakban: tuti palyazom a kovetsegen (norveg) egy allast (nagykovet szemelyi asszisztense), lehet, h palyazom egy masikat, amihez semmi kedvem (olajbiznisz), de oda szinte biztos bejutnek.
van meg ibm-es lehetoseg is, amihez meg kevesebb kedvem, azt utolsonak hagyom. sot, vszinuleg meg sem probalom, akkor mar inkabb szabaduszas.
mindenhol nagy gond a pongyola angolom, a ceges munkatapasztalat teljes hianya ill. az, h pl. sosem voltam irodavezeto, se semmilyen adminisztrativ munkakorben(vö: norveg kovetseg-miert engem akarnanak, ha jelentkezik olyan is, aki volt mar pl. titkarno vagy kurva jo az angolja?). de lehet, h ezeket csak en reagalom tul.
van tovabba egy intenziv tanitast igenylo tanitvanyom norvegbol. meg most epp gyuri (zsuzsiferj, szoiologus-barat)nemet nyelvu cv-jet pofozom szalonkepesre.
ilyenek. amugy kezdek megkattanni.

2:11 AM, August 23, 2006  
Blogger brbx said...

jajdejó! Blanka otthon :
Nagyon drukkolok követséghez! Ha nincs komolyabb jelentkező, pongyola-angol nem lehet akadály (gondoljon a love actually-ra. mégis csak a miniszterelnök titkárnője volt a lány :)) bocsánat, ha nem volt vicces)
Mit jelent, hogy kezd megkattanni?! Hozza itt rám a frászt! Azt hiszem, épp itt az ideje valami nagy csajos, összeülős, kitárgyalós estének, délutánnak. Nem gondolja?! Megérdemeljük mindannyian!

4:25 AM, August 23, 2006  
Blogger althea said...

egy ilyen estében én is benne lennék, majd Barbarával réntörténeteket mesélünk a munkánkról meg a fizetésünkről, és akkor rögtön nem fogsz megkattanni :). mellesleg a norvég követségen nem az a fontosabb, hogy beszélj norvégül, mint h angolul? és különbenis, sztem játszva fel lehet hozni egy angoltudást pár hónap alatt, főleg hogy ennyi más nyelvet beszélsz.

11:46 AM, August 24, 2006  
Blogger brbx said...

csak annyit mondok elöljáróban: majdnem két diplomával havi 90 ezer napi 8-10 óra munkáért heti 5 napban :) Na?! :))

12:59 AM, August 25, 2006  
Blogger mina harper said...

hat ez a munkakereses egy barom nehez bicikli, es sok jot szerintem egyikunk sem tudna meselni. es az meg h mennyi mulik a kapcsolatokon arrol jobb ha nem is beszelunk, en pl meg a keletis munkat is kapcsolatokon keresztul lottem anno, igaz-e sara bebi:)
ebbol magamra meg azt is levonhatom, h minnel tovabb vagyok kulfoldon annal kevesebb az otthoni kapcsolatom (amugy sem volt kurvara jelentos ezen a teren) szoval ha valaha haza akarok menni hogy fogok munkat talalni? hat sehogy. max ha maguk mind befutnak es gondoskodnak rolam. szoval akkor legyen ez maguk mind fussanak be nagyon! (ja, es nem csak miattam) amugy trefan kivul ettol nagyon-nagyon hanytam otthon, persze ki nem.
viszont azt gondolom, h neked eszti ezzel a rengeteg (elegge kuriuzum szambameno) nyelvtudassal biztos menni fog elobb utobb olyan munkat talani amit szeretsz, csak turelem!!!
na de beszeljunk kellemesebb temakrol: masfel het mulva itt vannak, subidubi! inteztunk addigra nehany extra szabadnapot, szerintem pont jo lesz h mert egyutt is tudunk majd logni eleget, de azert sokat csavaroghatnak kettesben a ferjevel.
es mikor is jonnek pontosan? 6 v 7? ja es meg valami szerinted lesz egy kis extra helyetek hozni nekunk ezt azt sixteenbol, oo es ezt krisztaektol is meg kene kerdezni. mert akkor beizzitanam mediket h pakoljon ossze egy adagot. (ez a post akar egy level is lehetett volona olyan hosszu, no mindegy)

12:51 AM, August 26, 2006  
Blogger iszting said...

szevasztok,
a megkattanas altalanos, es igen, lehetne tali, en orulnek:-). bar igazan nem panaszkodhatom, en egyfolytaban talizom, orulet ez a nyughatatlansag, nem ismerek magamra. tegnap jogo, (itt ragadnam meg az alkalmat, h megkoszonjem jogonak a kellemes estet, mind2en olyan kakik vagyunk mostanaban, de o mar pozitiv iranyba fordult es ezt jo volt latni)ma zsuzsi.
egyebkent koszonom a biztatasaikat, nekem is mar jo kis osszegyujtott erveim vannak arra, mik nekem az elonyeim a tobbi palyazoval szemben:-) az a baj, h nyilvan sokan jelentkezek, ez egy nyilvanosan meghirdetett allas. na majd meglatjuk.
bea, ugy varom mar, el sem hiszem, h mindjart megyunk. gondolom, tudunk hozni cuccokat, attol fugg, mekkorak:) es figyi, elvigyem azt a fekete cipodet, amit meg tavaly nyaron nalunk hagytal?
meg mast is akartam, de elfelejtettem, minden jot nektek.

11:16 AM, August 26, 2006  
Blogger mina harper said...

eszti, jogo: nagyon koszonjuk az cucc szaltast! csinaljuk a jo oreg modszerrel, ha ez onoknek is jo! medike beviszi a szajret az ugyeszsegre (belgrad v bem rakpart, a vamhaz korut mellett) amugy szerintem eszti te mar voltal ott, de lehet rosszul emlekszem, da ha nem akkor talan grigo tavaly mar jart ott ezugyben. elvileg holnaptol ott lesz a csomag, napkozben es alt keso estig ott van medike meg ezen a heten, oszt jovo heten nyaralni megy, de akkor is siman at lehet venni majd a portan. ne ijedjenek meg pl lesz egy buzi nagy es nehez konyv, meg sidzseki meg ilyenek, de csak azt hozzak ami belefer, esetleg meg ertekezhetunk a fontossagi sorrendrol ha onoknel van a motyo. szoval tenyleg nagyon koszi!
es jee a fekete cipom, mar milyen reg lemondtam rola, igen kerem szepen!

9:08 AM, August 29, 2006  
Blogger iszting said...

jo bea, akkor majd osszeszervezem, h tobben menjunk el ertuk es megtesszuk a tolunk telhetot, de persze nem igerem, h mindent kiviszunk. de a cipot tuti, elvegre most erkezett el a szezonja;-)
jejeje, amugy itt csendes az elet es orult az idojaras es ma szandekommal ellentetben bevasaroltam a h&m-ben, ejnye.

8:52 AM, August 30, 2006  
Blogger iszting said...

ja bea, es igen, bar voltam az ugyeszsegen, most mar nem emlekszem pontosan, rogton a szabadsag-hidnal/vamhaz korutnal van? ezt ugy hivjak, h a fovarosi ugyeszseg(vagy az a fo utcai epulet)? csak, h hogy kerdezoskodjek utana.
basszus es ket dolgot akartam kerdezni ebben a commentben, de a masodikat persze elfelejtettem, de sebaj, majd visszaterek, ha eszembe jut.

8:57 AM, August 30, 2006  
Blogger mina harper said...

ooo, na akkor megprobalom elmagyarazni, mert persze az lenne a legegyszerubb ha a hazszamot tudnam,ehh. no szoval: hoho, most jut eszembe h a legjobb tampont ez lesz: havas utca sarka. szoval rakpart es a havas utca sarka, viszonylag kozel a szabadsag hidhoz. es fovarosi ugyeszsegi nyomozo hivatal a bocsuletes neve. es elkuldom a mader szamat wiw-en gyorsan, valahogy a fontos asszony szamat nem szivesen publikalnam itt, ki tudja:)

1:00 PM, August 30, 2006  
Blogger iszting said...

koszi b, megkaptam, igyekszunk.:-)
es most akkor mar folfogtam, h megyunk hozzatok es elkezdtem ugy igazan, nagyonnagyon orulni. tenyleges elokeszuleteket meg nem tettunk, de ebben mindig is rosszak voltunk:-)

12:10 AM, September 02, 2006  
Blogger moncsi said...

ezek szerint utaznak londonba? jol kikovetkeztettem ;-) hat akkor minden szepet es jot!

12:39 PM, September 02, 2006  
Blogger althea said...

(nemtom, mennyire aktuális még, mindenesetre eszembe jutottál, merhogy a kreativ.hu-n láttam kopivrájter állásokat, olyat is, amiben kezdőt keresnek.)

5:13 AM, September 04, 2006  
Blogger iszting said...

igen, moni, jol kovetkeztettel es koszi!:-)
huko, irjal csak barmit, orvendek en annak mindig!
BEA, voltam ma az ugyeszsegen, a nagyjat elhoztam ( egesz pontosan annyit, amennyi belefert a nalam levo nagy hatizsakba (=albumot is tartalmazo zacsko+ a masikbol meg nehany ruhadarab), a tobbit zoldek hozzak, mar mondtam nekik.
de meg ugyis beszelunk mielott megyunk, addig is sok puszi.

5:14 AM, September 04, 2006  
Blogger iszting said...

hu, sara, eccerre!:-) koszi, en is lattam egy szept. elsejei hirdetest a kreativon, sztem a kezdo azt jelenti a reklamszakmaban, h ingyer vagy minimalert hajthatjak ki a szart is beloled (tobbek tapasztalatabol okulva. egyelore megvarom a kovetseges munka eredmenyet, aztan meg meglatjuk, de nagyonnagyon koszi, h gondol ram!

5:17 AM, September 04, 2006  
Blogger althea said...

(oh tényleg, ez eszembe sem jutott, mármint h nyilván nem véletlenül keresnek kezdőt... nem is tudom, miért villanyoznak fel a reklámos hirdetések, még ha én most épp nem is keresek munkát.
egyébként volt ott egy bravo magazinos szerkesztői állás, azon nagyon mosolyogtam, mert sehogy sem bírom elképzelni, h a bravót felnőttek írják :). na persze vagy tizenöt éve nem olvastam br.t.

2:22 PM, September 04, 2006  
Blogger mina harper said...

koszonom szepen, remelem az albumba beleneznek anglia kedvcsinalas gyanant.
haha bravo magazin! amugy szerintem az agi ismeri a bravosokat, sot mintha a palcsek zsuzsi (emlekszik ra eszter?) is ott dolgozna haha!

3:24 AM, September 05, 2006  
Blogger iszting said...

cooooooooooooooooo, holnap! holnap talalkozunk! palcsek zsuzsira meg hogyne emlekeznek, a szomoru szemu lover, a szeretett ferfiert mindent, fiatalsagat felaldozta az eros him, a szellemzseni oltaran, stb.stb.
bravot en olyen fel eve vettem, megrokonyito. sokkal, sokkal durvabb, mint a mi idonkben. nem lehet igy leirni, vegyetek!
amugy pedig sziasztok es vigyazzatok magatokra!

1:30 PM, September 06, 2006  

Post a Comment

<< Home